Alle nieuwsberichtenHet Team

Over ons!

Wij van TRICKR zijn drie jonge ondernemers. Wij zijn twintigers met flink wat jaren werkervaring in de trampolinebusiness. Wij kennen de trampolineparken voor -en achter de schermen. En omdat wij weten wat jumpers willen, hebben wij TRICKR ontwikkeld. TRICKR maakt jumpen nog veel leuker, zeker weten!

Ervaren in jump business

Al sinds de opkomst van trampolineparken in Europa zijn wij erbij, je kan wel zeggen dat wij de trampolinehal-markt goed kennen.

Ik, Stijn, heb de basis gelegd voor het online reserveringssysteem, wat nog steeds in gebruik is bij een van de trampolinepark-merken. In meerdere landen zelfs.
Wij, Floris en Julius, hebben allebei als supervisor en manager gewerkt in diverse jumphallen.
Ook heb ik, Julius, een aantal maanden de afdeling marketing van een Nederlands trampolinenetwerk ondersteund.
En daarnaast hebben wij onze studies, die ook perfect aansluiten bij ons huidige ondernemerschap.

Kortom: ervaren in de jumpbusiness zijn wij zeker!

Wij weten wat er speelt

Omdat wij van dichtbij de opkomst van de trampolineparken hebben meegemaakt, en zowel in de trampolinehal als op het hoofdkantoor hebben gewerkt. weten wij heel goed waar trampolineparken en de jumpers blij van worden. Jumpen met toegevoegde waarde, dat is het. Terugkerende jumpers, die uitgedaagd worden om te bewegen, en te blijven bewegen.
Onze sensor, TRICKR, is gemaakt om jumpen nog leuker te maken. Wij combineren de bewegingssensor met gamification om de jeugd uit te dagen. TRICKR motiveert jumpers met haalbare doelen, uitdagende challenges en natuurlijk bijbehorende rewards.

Natuurlijk staan we open voor suggesties

TRICKR zal nooit helemaal ‘klaar’ zijn. Wij zullen altijd blijven doorontwikkelen en inspelen op de vragen die trampolineparken en jumpers hebben. Ook technische innovaties die andere mogelijkheden bieden passen wij toe.

Stel dat jij een hartstikke leuk idee hebt, of denkt dat wij iets over het hoofd zien, laat het ons gerust weten! Stuur een mailtje of bel ons, dat kunnen we zeer waarderen!

Snel contact met ons opnemen (whats app is ook prima!):

Stijn Kamp: +31 6 2149 8767 of stijn@trickr.nl

Floris van Leeuwen: +31 6 8142 3185  of floris@trickr.nl

Julius van Leeuwen: +31 6 1111 4460 of julius@trickr.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.