Alle nieuwsberichtenJumpers

Challenge your tricks and move better!

Lukt het jou om alle uitdagingen uit je TRICKR te halen? Zijn jouw moves goed genoeg voor de hoogste levels met de mooiste rewards? Be our guest en laat zien wat je waard bent! Take your TRICKR with you and jump into the game!

TRICKR  belooft je een heel nieuwe ervaring in het trampolinespringen. Zomaar rondhuppen op de trampolines, ook leuk, maar dat ken je inmiddels wel. Het is tijd voor iets nieuws, iets vets. Jumpen to the next level. Doelen halen, tegenstanders verslaan en rewards winnen. Dat is wat je wil! Met TRICKR kan het. Je jumpt leuker en je wordt vanzelf beter. Dubbelslag dus  #thumbsup

Level up op de trampoline

Gamification it is. Jumpen wordt gamen en met jouw jumps kom je steeds een stap verder in het spel.

Als je je TRICKR sensor bij je hebt meet je alle jumps die je maakt. Op de trampoline en tijdens het freerunnen. Any place, anywhere. Dat kan dus thuis zijn, op de tuintrampoline, en ook in het trampolinepark of in de freerunzone. Overal track je jouw moves en speel je de game. Want je wil natuurlijk zo snel mogelijk jouw doelen halen. Dat kan hoor, easy. 

Persoonlijke doelen en spelen tegen andere jumpers.

Behaal jij de high ranking challenges met de minste moeite, of houd je het voorlopig liever bij de beginlevels? All good! De TRICKR game heeft ontelbaar veel opdrachten en ook op alle niveaus. Het enige wat wij willen is dat jij geniet van de game en meteen lekker sport. Dus, aan de slag!

Je resultaten deel je natuurlijk meteen met je vrienden. Zeker ook als je elkaar hebt uitgedaagd; misschien wil je wel een revanche 🙂 

Parkmanagers voor extra challenges

De parkmanagers hebben ook een leuke rol. Dat hebben ze sowieso natuurlijk, maar zeker ook als het aan TRICKR ligt. In het systeem kunnen managers, speciaal voor hun eigen park, unieke rewards en challenges toevoegen. Parkgerelateerd dus en exclusief bij Park X te behalen en te verzilveren. Dat kan natuurlijk ook gekoppeld zijn aan speciale events, of aan lessen, feestjes, you name it. Supertof en voor de parkmanagers ook the next level in parkmanagement 🙂 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.