Alle nieuwsberichtenGamification

Jumpen leuker door gamification

Jumpen in de maxi trampolinehallen is sowieso hartstikke leuk.TRICKR maakt het nog interessanter! Door nieuwe spelelementen en beloningen (rewards) voor jumpers toe te voegen wordt jumpen echt een challenge. Met TRICKR ga je uitdagingen aan, alleen of samen met je vrienden. Het jumpen wordt een game!

De bewegingssensor TRICKR regelt het. De sensor en de bijbehorende app laten springers vaker en langer sporten.

Gamedenken

Gamedenken it is. Jumpers uitdagen, sporten to the next level. Nieuwe uitdagingen! De hoogte van een sprong krijgt een andere betekenis als het meetelt om een doel te halen. Kijk maar:

Hoeveel meter, alles bij elkaar opgeteld, 8,5? Wow dat is dus zo hoog als je eigen huis! Blijven jumpen, we blijven tellen. Je komt steeds hoger: eerst haal je de lage flat in je woonwijk, dan de hoge flat. Blijven jumpen, de rewards worden ook steeds mooier. De Eiffeltoren komt in zicht. Geweldig, wat een resultaat! Je naam pronkt op het leaderboard in de trampolinehal en aan de balie mag je gratis iets lekkers uitzoeken. Jumpen was nog nooit zó leuk!

Rewards

Sporten met een doel, dat is zinvoller en motiveert enorm. Je wil je doel behalen, en natuurlijk ook graag beloond worden. Bij gamification draait het om die beloning. Doelen bereiken, anderen verslaan, hoger jumpen, sneller een limit halen. Daarmee verdien je punten, rewards, en soms zelfs echte kadootjes zoals iets lekkers, een gratis les of een waardebon. Hoeveel leuker kan het nog worden in het trampolinepark? 

Ervaringen delen in de community

Vette ervaringen deel je natuurlijk. Via de TRICKR community, in de app, blijf je gemakkelijk in contact met je vrienden. Je volgt elkaar, speelt samen een level uit of je gaat onderling de uitdaging aan wie het eerste level up gaat. Je jumpskills doen er nu toe, jij maakt het verschil!