Alle nieuwsberichtenCommunity

TRICKR Community

Connect and share your moves

Jij deelt natuurlijk alle toffe dingen met je vrienden, waar je bent en wat je doet. Dus ook jouw jumpskills gaan online —> sure! Nu je met TRICKR ‘next level’ jumpt, worden je posts helemaal geweldig, want vanaf nu behaal je challenges, verbreek je records en ontdek je de vetste levels. Dat doe je niet alleen voor jezelf, natuurlijk niet. Nou ja, je jumpt wel voor jezelf, maar delen wil je het ook, je skills showen, shinen voor je vrienden! 

Waar wacht je nog op, probeer het meteen en —> join de TRICKR Community!

 

TRICKR feed

In de TRICKR app volg je je vrienden op de bekende manier 😉  Voeg je vrienden toe (natuurlijk ook je nieuwe TRICKR friends) en blijf via de feed in de app precies op de hoogte van elkaar. In een oogopslag zie je wat jullie meemaken. Wie als eerste een speciaal level behaalt, wie welke badges heeft gescoord. En, via de feed daag je elkaar uit om tegen elkaar te strijden of om samen level up te gaan. Super easy én gaaf dus.

Meer voor TRICKR Maniacs

Speciaal voor jou hebben we méér, de Members Only TRICKR Challenges. Want het kan altijd leuker, vetter, gekker, mooier 🙂  Want jij bent een fanatieke TRICKR-user. Baas!   

Hoe dan, denk je? We hebben het over extra vette exclusieve challenges, die af en toe toe online komen en altijd eenmalig zijn. Die wil je niet missen! Houd de feed dus goed in de gaten. De levels en de rewards zijn altijd one-of-a-kind, en je weet wat dat betekent —> exclusief, dus veel waard!

Count yourself in, don’t miss a thing!