Alle nieuwsberichtenTRICKR App

De TRICKR app is gamecenter

Jumpen wordt gamen. Hoe tof is dat! Gamedenken, dat verandert je favoriete bezigheid. Want gamen maakt alles veel spannender, zelfs jumpen wat al hartstikke leuk is. De TRICKR app wordt jouw gameconsole. In jouw account staan je persoonlijke challenges, dat zijn jouw persoonlijke – haalbare !- opdrachten die jou steeds beter maken op de trampoline. In de app staan ook al je behaalde resultaten, je prijzenkast met alle verdiende badges en hier ga je level up. 

De challenges doe je in het trampolinepark, maar het kan ook op de tuintrampoline bij jou thuis. Get higher, move better. More levels, cool badges!

De app is de coach in de game

Alles wat je nodig hebt is een TRICKR sensor en de TRICKR app die je op je mobiel downloadt. En een plek om te jumpen natuurlijk ;-). De sensor meet jouw moves en de app slaat alles op. Je persoonlijke scores, de levels die je haalt, de rewards die je al binnen hebt, de stand op de leaderboards. En natuurlijk de community waar je je vrienden volgt en elkaar uitdaagt. De app is dus jouw persoonlijke TRICKR coach.

Emblemen vetter en mooier

Wat vind jij belangrijker, de levels die je haalt in de game of de badges die je wint, alsmaar mooiere? Of kun je jouw nieuwsgierigheid naar de nieuwe levels niet bedwingen? Allemaal goed, als jij maar uitgedaagd blijft!

Dat is zo chill aan TRICKR, je wordt constant verleid om steeds verder te komen, om dus ook je eigen grenzen te verleggen. Nog iets langer langer volhouden, jumpen, frontflip —> yes je hebt weer punten gescoord en een prachtige badge verdiend!

Level up and get surprised

TRICKR verrast je graag. En jij houdt daarvan, hoe onvoorspelbaarder de uitdagingen, hoe beter! Dus houdt TRICKR de kaarten tegen de borst. Alle volgende opdrachten, al het moois in de nieuwe wereld die je keer op keer bereikt, je ziet het echt pas als je daar bent. En het is altijd weer beter dan de vorige, vetter, met nog mooiere rewards en meer punten.

De beste levels zitten verderop in de game, dus je wordt goed gechallenged! Ook benieuwd wat TRICKR voor jou in petto heeft? Try it out and get surprised!

 

TRICKR connect point

Sta je te popelen om TRICKR te gaan gebruiken, maar heb je geen (geschikte) mobiele telefoon? No problem! Speciaal voor jou hebben we het TRICKR-connect-point. Dat is een speciale zuil in het trampolinepark, waar je je TRICKR sensor kunt connecten met jouw TRICKR-account.

Dus … niets houdt je nog tegen. Count yourself in!