Alle nieuwsberichtenJumpersTRICKR App

Train je TRICKR

Je wil natuurlijk het maximale bereiken met je TRICKR account. Highest scores, great levels, best rewards. Punt scoren en challenges halen, dat is wat je wil. Train je account! Hoe beter jij presteert op de trampoline, hoe beter jouw account wordt en hoe hoger je op de ranglijsten staat. Win – win!

Overal kun je level up

Zodra jij je challenges behaalt ga je level up. Dat bereik je als je bij jouw favoriete jumppark gaat jumpen, maar ook thuis op de tuintrampoline. Jouw account wordt zo steeds beter en de nieuwe challenges worden steeds vetter. Want dat is de kick, toch? Eenmaal een baas, blijf je baas! Start vandaag nog met trainen 👊🏻 #jumpen #tricks

Rewardspoints voor echte prijzen

Rewardspoints die scoor je bij de trampolineparken. Met je challlenges verdien je mooie badges, die bovendien steeds cooler worden. Een prijzenkast vol als je je beste doet!

Per park (of netwerk van trampolineparken) kun je bovendien ook punten sparen voor de ‘echte prijzen’. De parken helpen je graag met je TRICKR-uitdagingen, daarom hebben ze leuke beloningen voor je. Gratis drankjes, entreetickets etc. Check bij jouw favoriete park wat er extra te winnen is 🙂  (binnenkort meer info over de samenwerkende trampolineparken)