Alle nieuwsberichtenChallengesJumpers

Superleuke challenges – en haalbaar!

Ze zijn helemaal niet moeilijk, maar wel superleuk. De challenges waarmee je in TRICKR punten verdient laten jou jumpen als nooit tevoren. Punten verdien je bijvoorbeeld met de totale hoogte van al je sprongen. Tel al jouw jumps maar eens bij elkaar op, elke sprong is tussen de 20 en 50 cm. Daar kijk je van op hè, hoe hoog je hebt gesprongen? 

Heb je de Eiffeltoren ‘bereikt’ (324 meter) of misschien een luchtballon of een vliegtuig nog hoger in de lucht? Nog niet gehaald? Jumpen dan!!

Soorten opdrachten

De TRICKR-app heeft hartstikke leuke en uiteenlopende opdrachten voor je in petto. Van heel gemakkelijk tot behoorlijk uitdagend. TRICKR zit boordevol allerlei leuke uitdagingen die jou letterlijk in beweging brengen.

Om te beginnen zijn er natuurlijk de sportieve challenges. Hoogte-opdrachten, waarbij elke sprong telt. En duur-challenges, waarbij je een bepaalde tijd onafgebroken moet jumpen. Of trick- uitdagingen, waarbij je wat ingewikkelder sprongen moet uitvoeren. En natuurlijk zijn er ook allerlei combinaties van deze opdrachten, van makkelijk tot moeilijk.

Er zijn ook sociale challenges. Wat denk je van deze: neem een vriend of vriendin mee jumpen. Gelukt, heb je samen veel plezier op de trampolines? Super, en ook nog punten gescoord! Doe dan meteen een leuke opdracht samen met hem/ haar, dit levert je zelfs extra punten op. Bijvoorbeeld deze: Maak precies tegelijk een salto. Easy en superleuk, toch?

We overdrijven niet als we zeggen: TRICKR maakt jumpen echt veel leuker!

Hoeveel levels

In TRICKR zitten oneindig veel levels. We blijven continu doorontwikkelen en zullen natuurlijk ook goed naar jullie feedback luisteren. Dus … heb je een gaaf idee? Mail het ons klik hier, dat vinden we echt hartstikke leuk. Wie weet wordt het wel een favoriete TRICKR challenge! 

Bij elk nieuw level gaan wij jou opnieuw verrassen, en ook maken we de challenges elke keer een klein beetje moeilijker. Zo kom jij verder in de game, win je mooie rewards én werk je meteen aan je jump skills. Je wordt namelijk vanzelf een steeds betere jumper. Hoe gaaf kan het zijn!

Waar kan het

Nog voor de zomer (2019) gaan de eerste parken in Nederland live met TRICKR. Op dit moment zijn we nog druk aan het testen en aan het finetunen. Natuurlijk houden we je op de hoogte wanneer en waar jij TRICKR kunt ervaren, want wij snappen dat jij dat niet wilt missen! Zodra TRICKR in de eerste parken up and running is gaan wij dóór om een zo groot mogelijk TRICKR netwerk voor je aan te leggen.

Sign up

Jij wil natuurlijk niets missen. Dat snappen we! Stuur ons jouw e-mailadres door, dan brengen wij jou steeds als eerste op de hoogte van al ons TRICKR nieuws. Dat kan gaan over de challenges, speciale evenementen en dus ook over nieuwe TRICKR-locaties. Dat kan geheel vrijblijvend, want ben je onze berichten na een poosje weer beu, dan hoef je ook maar een mailtje te sturen om je uit de mailinglist uit te schrijven. Easy as that!