Developers Challenge

Help mee het TRICKR succes uitbouwen

Jumpers love TRICKR! Iedereen vindt het hartstikke leuk en jumpt (en gamet) erop los. Dat vinden wij óók superleuk, want wij willen doorpakken en doorontwikkelen! We hebben namelijk nog heel veel mooie ideeën en we popelen om die verder uit te werken. Als je wil kun jij daarbij helpen! Sluit je aan bij het TRICKR ontwikkelteam!

Software developers

Wij komen graag in contact met goede en creatieve software developers. We zijn bezig met diverse, super toffe projecten, daar kunnen we best wat extra power bij gebruiken! Power voor embedded programmeerwerk in C, maar ook als je verstand hebt van CAD ontwerpen (3D -behuizingen) hebben we werk voor je.

Wij werken in diverse projectfases, wat wil zeggen dat wij tegelijkertijd het bestaande netwerk uitbreiden (dus TRICKR op nieuwe locaties activeren) en nieuwe functionaliteiten ontwikkelen en testen. Zo hebben we straks TRICKR in diverse versies, maar ook met diverse additionele functionaliteiten.

Hoe kun jij meehelpen?

Als jij de skills hebt om de doorontwikkeling van TRICKR een extra boost te geven, dan leren wij jou graag kennen! Meld je aan via het onderstaande formulier. Behalve je n.a.w.-gegevens willen we graag van je weten: je opleiding, je specifieke skills, je werkervaring en je beschikbaarheid.

De klussen die wij voor je hebben zijn steeds voor een korte periode en met een duidelijke scope: wat moet er gedaan worden en wanneer moet het klaar zijn. Dus als jij een paar weken of maanden tijd hebt kan dat perfect passen! Ook als je voor langere periode één dag per week tijd hebt, of 10 uur per week (in de avonduren) kun je reageren.

Met de mensen die in ons plaatje passen maken wij persoonlijk kennis en nemen wij op in de ontwikkelaars pool. Wanneer we een concrete opdracht voor je hebben nodigen we je uit en krijg je uiteraard een uitgebreide briefing. Het maakt niet uit waar je woont, liefst wel in Nederland.

Aanvragen uit heel Europa

De interesse in TRICKR is groot! Vanuit heel Europa komen de aanvragen binnen, niet alleen de jumpers zelf, maar ook trampolineparken en sportorganisaties zijn zeer geïnteresseerd.

Wij starten de activatie van TRICKR in de Nederlandse markt, naar verwachting gaan we in het najaar 2019 ook de Europese grenzen over. Onder andere naar Duitsland, België, Frankrijk, Polen #stayconnected

Als jij de juiste skills en creativiteit hebt mag jij ons meehelpen. Meld je direct aan!