Superleuke challenges – en haalbaar!

Ze zijn helemaal niet moeilijk, maar wel superleuk. De challenges waarmee je in TRICKR punten verdient laten jou jumpen als nooit tevoren. Punten verdien je bijvoorbeeld met de totale hoogte van al je sprongen. Tel al jouw jumps maar eens bij elkaar op, elke sprong is tussen de 20 en 50 cm. Daar kijk je van op hè, hoe hoog je hebt gesprongen? 

Heb je de Eiffeltoren ‘bereikt’ (324 meter) of misschien een luchtballon of een vliegtuig nog hoger in de lucht? Nog niet gehaald? Jumpen dan!!

Soorten opdrachten

De TRICKR-app heeft hartstikke leuke en uiteenlopende opdrachten voor je in petto. Van heel gemakkelijk tot behoorlijk uitdagend. TRICKR zit boordevol allerlei leuke uitdagingen die jou letterlijk in beweging brengen.

Om te beginnen zijn er natuurlijk de sportieve challenges. Hoogte-opdrachten, waarbij elke sprong telt. En duur-challenges, waarbij je een bepaalde tijd onafgebroken moet jumpen. Of trick- uitdagingen, waarbij je wat ingewikkelder sprongen moet uitvoeren. En natuurlijk zijn er ook allerlei combinaties van deze opdrachten, van makkelijk tot moeilijk.

Er zijn ook sociale challenges. Wat denk je van deze: neem een vriend of vriendin mee jumpen. Gelukt, heb je samen veel plezier op de trampolines? Super, en ook nog punten gescoord! Doe dan meteen een leuke opdracht samen met hem/ haar, dit levert je zelfs extra punten op. Bijvoorbeeld deze: Maak precies tegelijk een salto. Easy en superleuk, toch?

We overdrijven niet als we zeggen: TRICKR maakt jumpen echt veel leuker!

Hoeveel levels

In TRICKR zitten oneindig veel levels. We blijven continu doorontwikkelen en zullen natuurlijk ook goed naar jullie feedback luisteren. Dus … heb je een gaaf idee? Mail het ons klik hier, dat vinden we echt hartstikke leuk. Wie weet wordt het wel een favoriete TRICKR challenge! 

Bij elk nieuw level gaan wij jou opnieuw verrassen, en ook maken we de challenges elke keer een klein beetje moeilijker. Zo kom jij verder in de game, win je mooie rewards én werk je meteen aan je jump skills. Je wordt namelijk vanzelf een steeds betere jumper. Hoe gaaf kan het zijn!

Waar kan het

Nog voor de zomer (2019) gaan de eerste parken in Nederland live met TRICKR. Op dit moment zijn we nog druk aan het testen en aan het finetunen. Natuurlijk houden we je op de hoogte wanneer en waar jij TRICKR kunt ervaren, want wij snappen dat jij dat niet wilt missen! Zodra TRICKR in de eerste parken up and running is gaan wij dóór om een zo groot mogelijk TRICKR netwerk voor je aan te leggen.

Sign up

Jij wil natuurlijk niets missen. Dat snappen we! Stuur ons jouw e-mailadres door, dan brengen wij jou steeds als eerste op de hoogte van al ons TRICKR nieuws. Dat kan gaan over de challenges, speciale evenementen en dus ook over nieuwe TRICKR-locaties. Dat kan geheel vrijblijvend, want ben je onze berichten na een poosje weer beu, dan hoef je ook maar een mailtje te sturen om je uit de mailinglist uit te schrijven. Easy as that!

Train je TRICKR

Je wil natuurlijk het maximale bereiken met je TRICKR account. Highest scores, great levels, best rewards. Punt scoren en challenges halen, dat is wat je wil. Train je account! Hoe beter jij presteert op de trampoline, hoe beter jouw account wordt en hoe hoger je op de ranglijsten staat. Win – win!

Overal kun je level up

Zodra jij je challenges behaalt ga je level up. Dat bereik je als je bij jouw favoriete jumppark gaat jumpen, maar ook thuis op de tuintrampoline. Jouw account wordt zo steeds beter en de nieuwe challenges worden steeds vetter. Want dat is de kick, toch? Eenmaal een baas, blijf je baas! Start vandaag nog met trainen 👊🏻 #jumpen #tricks

Rewardspoints voor echte prijzen

Rewardspoints die scoor je bij de trampolineparken. Met je challlenges verdien je mooie badges, die bovendien steeds cooler worden. Een prijzenkast vol als je je beste doet!

Per park (of netwerk van trampolineparken) kun je bovendien ook punten sparen voor de ‘echte prijzen’. De parken helpen je graag met je TRICKR-uitdagingen, daarom hebben ze leuke beloningen voor je. Gratis drankjes, entreetickets etc. Check bij jouw favoriete park wat er extra te winnen is 🙂  (binnenkort meer info over de samenwerkende trampolineparken)

Terugkerende jumpers, wens van elk trampolinepark

“Wat kunnen we verzinnen om jumpers vaker te laten jumpen in ons trampolinepark?”, deze vraag stelt de manager van een jumphal zich geregeld. TRICKR weet het wel! De bewegingssensor en app combineert jumpen en gamen. Het jumpen is natuurlijk veel vetter nu het trampolinepark een gamezone is geworden. TRICKR speelt daarmee slim in op de behoefte van jumpers én parkmanagers.

Nieuw spel in het trampolinepark

Jumpen in trampolineparken is hot. In heel Europa openen steeds meer trampolineparken. De laatste jaren zijn de parken groter geworden. In de jumphallen komen ook steeds meer aanvullende attracties en activiteiten. Allerlei extra’s om het jumpen aantrekkelijker te maken. Het doel is om de jumper vaker binnen te krijgen, liefst ook langer per keer. 

De TRICKR-game past perfect bij deze trampolinetrend! Met beperkte investeringen lukt het om de bestaande business flink te optimaliseren. Bied je jumpers een aantrekkelijk spel, veel uitdaging en eindeloze doelen en je verzekert jezelf van langdurige jumpfans. Trampolineparken die gamification slim toepassen lukt het om jumpers voor lange tijd aan zich te binden.  

Jumpers vaker en langer laten springen

Het is superleuk en hartstikke vermoeiend, dat trampolinespringen op zo’n groot trampolineveld. Ongemerkt is jumpen ook een sport. Want het voelt als spelen, maar er wordt toch veel en intensief bewogen. En dat is goed nieuws! Actief bewegen is nodig in deze tijd van gamen en werken met computers. Het is dus belangrijk om de activiteiten in een trampolinepark ook op lange termijn aantrekkelijk te houden, zodat kinderen vaker en langer komen springen. 

Het TRICKR-systeem speelt hier precies op in, want het combineert twee uiteenlopende werelden waar de jeugd dol op is: gamen en bewegen.

De game daagt de speler uit om via allerlei opdrachten steeds een niveau hoger te komen. Level up. Eenmaal level up wacht een mooie beloning, een prachtig embleem, een vermelding en een achievement die met vrienden gedeeld kan worden. Meteen wordt een gamer ook opnieuw uitgedaagd! De volgende challenge dient zich aan, een waar uiteraard een nóg mooiere beloning te verdienen is. And on and on …

Ook echte beloningen

In games gaat het om het behalen van challenges, obstakels overwinnen, puzzels oplossen. Iets voor elkaar krijgen, zelfs als het lastig of ingewikkeld is of waar een lange adem voor nodig is. Dat geeft een gamer voldoening. En natuurlijk de beloning. Een mooi embleem!

Het TRICKR-systeem is gebouwd op basis van deze uitgangspunten, de jumper gaat challenges aan en verdient game-rewards. 

Een handige parkmanager looft af en toe zelf ook kadootjes uit. Parkmanagers kunnen hiermee eenvoudig inhaken bij TRICKR en de game inzetten voor de eigen marketing. Dat kunnen ook zelfbedachte challenges zijn, die alleen een speciale dag in een specifiek park te behalen zijn. 

Het TRICKR-team kan meer over de mogelijkheden van maatwerk en het toepassen van eigen branding vertellen.

De TRICKR app is gamecenter

Jumpen wordt gamen. Hoe tof is dat! Gamedenken, dat verandert je favoriete bezigheid. Want gamen maakt alles veel spannender, zelfs jumpen wat al hartstikke leuk is. De TRICKR app wordt jouw gameconsole. In jouw account staan je persoonlijke challenges, dat zijn jouw persoonlijke – haalbare !- opdrachten die jou steeds beter maken op de trampoline. In de app staan ook al je behaalde resultaten, je prijzenkast met alle verdiende badges en hier ga je level up. 

De challenges doe je in het trampolinepark, maar het kan ook op de tuintrampoline bij jou thuis. Get higher, move better. More levels, cool badges!

De app is de coach in de game

Alles wat je nodig hebt is een TRICKR sensor en de TRICKR app die je op je mobiel downloadt. En een plek om te jumpen natuurlijk ;-). De sensor meet jouw moves en de app slaat alles op. Je persoonlijke scores, de levels die je haalt, de rewards die je al binnen hebt, de stand op de leaderboards. En natuurlijk de community waar je je vrienden volgt en elkaar uitdaagt. De app is dus jouw persoonlijke TRICKR coach.

Emblemen vetter en mooier

Wat vind jij belangrijker, de levels die je haalt in de game of de badges die je wint, alsmaar mooiere? Of kun je jouw nieuwsgierigheid naar de nieuwe levels niet bedwingen? Allemaal goed, als jij maar uitgedaagd blijft!

Dat is zo chill aan TRICKR, je wordt constant verleid om steeds verder te komen, om dus ook je eigen grenzen te verleggen. Nog iets langer langer volhouden, jumpen, frontflip —> yes je hebt weer punten gescoord en een prachtige badge verdiend!

Level up and get surprised

TRICKR verrast je graag. En jij houdt daarvan, hoe onvoorspelbaarder de uitdagingen, hoe beter! Dus houdt TRICKR de kaarten tegen de borst. Alle volgende opdrachten, al het moois in de nieuwe wereld die je keer op keer bereikt, je ziet het echt pas als je daar bent. En het is altijd weer beter dan de vorige, vetter, met nog mooiere rewards en meer punten.

De beste levels zitten verderop in de game, dus je wordt goed gechallenged! Ook benieuwd wat TRICKR voor jou in petto heeft? Try it out and get surprised!

 

TRICKR connect point

Sta je te popelen om TRICKR te gaan gebruiken, maar heb je geen (geschikte) mobiele telefoon? No problem! Speciaal voor jou hebben we het TRICKR-connect-point. Dat is een speciale zuil in het trampolinepark, waar je je TRICKR sensor kunt connecten met jouw TRICKR-account.

Dus … niets houdt je nog tegen. Count yourself in!

TRICKR Community

Connect and share your moves

Jij deelt natuurlijk alle toffe dingen met je vrienden, waar je bent en wat je doet. Dus ook jouw jumpskills gaan online —> sure! Nu je met TRICKR ‘next level’ jumpt, worden je posts helemaal geweldig, want vanaf nu behaal je challenges, verbreek je records en ontdek je de vetste levels. Dat doe je niet alleen voor jezelf, natuurlijk niet. Nou ja, je jumpt wel voor jezelf, maar delen wil je het ook, je skills showen, shinen voor je vrienden! 

Waar wacht je nog op, probeer het meteen en —> join de TRICKR Community!

 

TRICKR feed

In de TRICKR app volg je je vrienden op de bekende manier 😉  Voeg je vrienden toe (natuurlijk ook je nieuwe TRICKR friends) en blijf via de feed in de app precies op de hoogte van elkaar. In een oogopslag zie je wat jullie meemaken. Wie als eerste een speciaal level behaalt, wie welke badges heeft gescoord. En, via de feed daag je elkaar uit om tegen elkaar te strijden of om samen level up te gaan. Super easy én gaaf dus.

Meer voor TRICKR Maniacs

Speciaal voor jou hebben we méér, de Members Only TRICKR Challenges. Want het kan altijd leuker, vetter, gekker, mooier 🙂  Want jij bent een fanatieke TRICKR-user. Baas!   

Hoe dan, denk je? We hebben het over extra vette exclusieve challenges, die af en toe toe online komen en altijd eenmalig zijn. Die wil je niet missen! Houd de feed dus goed in de gaten. De levels en de rewards zijn altijd one-of-a-kind, en je weet wat dat betekent —> exclusief, dus veel waard!

Count yourself in, don’t miss a thing!

Jumpen leuker door gamification

Jumpen in de maxi trampolinehallen is sowieso hartstikke leuk.TRICKR maakt het nog interessanter! Door nieuwe spelelementen en beloningen (rewards) voor jumpers toe te voegen wordt jumpen echt een challenge. Met TRICKR ga je uitdagingen aan, alleen of samen met je vrienden. Het jumpen wordt een game!

De bewegingssensor TRICKR regelt het. De sensor en de bijbehorende app laten springers vaker en langer sporten.

Gamedenken

Gamedenken it is. Jumpers uitdagen, sporten to the next level. Nieuwe uitdagingen! De hoogte van een sprong krijgt een andere betekenis als het meetelt om een doel te halen. Kijk maar:

Hoeveel meter, alles bij elkaar opgeteld, 8,5? Wow dat is dus zo hoog als je eigen huis! Blijven jumpen, we blijven tellen. Je komt steeds hoger: eerst haal je de lage flat in je woonwijk, dan de hoge flat. Blijven jumpen, de rewards worden ook steeds mooier. De Eiffeltoren komt in zicht. Geweldig, wat een resultaat! Je naam pronkt op het leaderboard in de trampolinehal en aan de balie mag je gratis iets lekkers uitzoeken. Jumpen was nog nooit zó leuk!

Rewards

Sporten met een doel, dat is zinvoller en motiveert enorm. Je wil je doel behalen, en natuurlijk ook graag beloond worden. Bij gamification draait het om die beloning. Doelen bereiken, anderen verslaan, hoger jumpen, sneller een limit halen. Daarmee verdien je punten, rewards, en soms zelfs echte kadootjes zoals iets lekkers, een gratis les of een waardebon. Hoeveel leuker kan het nog worden in het trampolinepark? 

Ervaringen delen in de community

Vette ervaringen deel je natuurlijk. Via de TRICKR community, in de app, blijf je gemakkelijk in contact met je vrienden. Je volgt elkaar, speelt samen een level uit of je gaat onderling de uitdaging aan wie het eerste level up gaat. Je jumpskills doen er nu toe, jij maakt het verschil!

Challenge your tricks and move better!

Lukt het jou om alle uitdagingen uit je TRICKR te halen? Zijn jouw moves goed genoeg voor de hoogste levels met de mooiste rewards? Be our guest en laat zien wat je waard bent! Take your TRICKR with you and jump into the game!

TRICKR  belooft je een heel nieuwe ervaring in het trampolinespringen. Zomaar rondhuppen op de trampolines, ook leuk, maar dat ken je inmiddels wel. Het is tijd voor iets nieuws, iets vets. Jumpen to the next level. Doelen halen, tegenstanders verslaan en rewards winnen. Dat is wat je wil! Met TRICKR kan het. Je jumpt leuker en je wordt vanzelf beter. Dubbelslag dus  #thumbsup

Level up op de trampoline

Gamification it is. Jumpen wordt gamen en met jouw jumps kom je steeds een stap verder in het spel.

Als je je TRICKR sensor bij je hebt meet je alle jumps die je maakt. Op de trampoline en tijdens het freerunnen. Any place, anywhere. Dat kan dus thuis zijn, op de tuintrampoline, en ook in het trampolinepark of in de freerunzone. Overal track je jouw moves en speel je de game. Want je wil natuurlijk zo snel mogelijk jouw doelen halen. Dat kan hoor, easy. 

Persoonlijke doelen en spelen tegen andere jumpers.

Behaal jij de high ranking challenges met de minste moeite, of houd je het voorlopig liever bij de beginlevels? All good! De TRICKR game heeft ontelbaar veel opdrachten en ook op alle niveaus. Het enige wat wij willen is dat jij geniet van de game en meteen lekker sport. Dus, aan de slag!

Je resultaten deel je natuurlijk meteen met je vrienden. Zeker ook als je elkaar hebt uitgedaagd; misschien wil je wel een revanche 🙂 

Parkmanagers voor extra challenges

De parkmanagers hebben ook een leuke rol. Dat hebben ze sowieso natuurlijk, maar zeker ook als het aan TRICKR ligt. In het systeem kunnen managers, speciaal voor hun eigen park, unieke rewards en challenges toevoegen. Parkgerelateerd dus en exclusief bij Park X te behalen en te verzilveren. Dat kan natuurlijk ook gekoppeld zijn aan speciale events, of aan lessen, feestjes, you name it. Supertof en voor de parkmanagers ook the next level in parkmanagement 🙂 

TRICKR meet al jouw moves

Hoogte, tijd, aantal rotaties, you name it! Al je tricks tijdens het jumpen tracken we in real time.

De resultaten van je moves staan direct in de TRICKR app. Want de app, dat is je digitale jump-coach. In de app vind je talloze gave challenges, allemaal haalbare doelen voor elk niveau waarmee je het maximale uit jezelf kunt halen. Hou je ervan om op een leuke manier uitgedaagd te worden? Dan is TRICKR jouw maatje! 

TRICKR challenges op alle niveaus. 

Goed nieuws voor minder ervaren sporters, geen smoesjes meer 😉  De eerste keer springen bij een trampolinepark levert al punten op. En de eerste keer een salto maken ook. Easy, of niet? Dat maakt sporten leuk! 

Ook de ervaren dare devils vergeten we niet natuurlijk. Met jullie gaan we de uitdaging aan, wij zijn niet bang! TRICKR heeft challenges op alle niveaus en daagt je uit to the max. Hogere levels, dikkere opdrachten, high scores. Lukt het jou om het spel uit te spelen? Respect, dan ben je een echte baas!

Level up? Rewards binnen! 

In de game zijn prachtige badges en rewards te verdienen. Hoe verder je komt hoe waardevoller. Maar ook de real world doet mee. Wat dacht je van een eervolle vermelding op de leaderboards in de trampolineparken? Of hou je meer van de echte give aways die te verdienen zijn, zoals iets uit de keuken of entreetickets? We hebben het allemaal, alles om jou te motiveren vaker te komen jumpen en level up te gaan!

TRICKR community for friends 

Je bestaande vrienden en ook je TRICKR mates volg je natuurlijk op de voet. In de community blijf je goed op de hoogte van elkaar. Want het is natuurlijk supervet om je challenges te delen, en nog leuker om het tegen elkaar op te nemen. Wie haalt als eerste het volgende level? Of wie verslaat de high score van gisteren het snelst? Via de feed in de app blijf je exact op de hoogte van elkaar en kun je elkaar uitdagen.

The future is TRICKR

Oneindige mogelijkheden. Ongelimiteerde kansen. Technologie ontwikkelt zich met mach3 en dat betekent dat TRICKR in de toekomst alleen maar meer functionaliteiten zal bieden. Het geheim zit ‘m in de combinatie van digitale hardware en een app. De applicatie kunnen we oneindig opschalen met ontelbare opties. Wat dacht je van de combinatie van TRICKR met een bandjessysteem voor entree? Zo krijgen trampolineparken een dynamischere tijdsplanning. Starttijden op hele en halve uren worden verleden tijd, doordat je automatisch een signaal krijgt wanneer je geboekte tijd voorbij is. 

Jumpen met geld op zak? Ook dat behoort straks tot het verleden. Het is nog toekomstmuziek, maar TRICKR kan worden uitgerust met een betaalfunctie waar je tegoed op kunt zetten. Met je eigen account betaal voor je entree, hapjes, drankjes en andere zaken. 

We’re only just getting started. Benieuwd? Houd ons in de gaten. Of nog beter: probeer TRICKR zelf!

Over ons!

Wij van TRICKR zijn drie jonge ondernemers. Wij zijn twintigers met flink wat jaren werkervaring in de trampolinebusiness. Wij kennen de trampolineparken voor -en achter de schermen. En omdat wij weten wat jumpers willen, hebben wij TRICKR ontwikkeld. TRICKR maakt jumpen nog veel leuker, zeker weten!

Ervaren in jump business

Al sinds de opkomst van trampolineparken in Europa zijn wij erbij, je kan wel zeggen dat wij de trampolinehal-markt goed kennen.

Ik, Stijn, heb de basis gelegd voor het online reserveringssysteem, wat nog steeds in gebruik is bij een van de trampolinepark-merken. In meerdere landen zelfs.
Wij, Floris en Julius, hebben allebei als supervisor en manager gewerkt in diverse jumphallen.
Ook heb ik, Julius, een aantal maanden de afdeling marketing van een Nederlands trampolinenetwerk ondersteund.
En daarnaast hebben wij onze studies, die ook perfect aansluiten bij ons huidige ondernemerschap.

Kortom: ervaren in de jumpbusiness zijn wij zeker!

Wij weten wat er speelt

Omdat wij van dichtbij de opkomst van de trampolineparken hebben meegemaakt, en zowel in de trampolinehal als op het hoofdkantoor hebben gewerkt. weten wij heel goed waar trampolineparken en de jumpers blij van worden. Jumpen met toegevoegde waarde, dat is het. Terugkerende jumpers, die uitgedaagd worden om te bewegen, en te blijven bewegen.
Onze sensor, TRICKR, is gemaakt om jumpen nog leuker te maken. Wij combineren de bewegingssensor met gamification om de jeugd uit te dagen. TRICKR motiveert jumpers met haalbare doelen, uitdagende challenges en natuurlijk bijbehorende rewards.

Natuurlijk staan we open voor suggesties

TRICKR zal nooit helemaal ‘klaar’ zijn. Wij zullen altijd blijven doorontwikkelen en inspelen op de vragen die trampolineparken en jumpers hebben. Ook technische innovaties die andere mogelijkheden bieden passen wij toe.

Stel dat jij een hartstikke leuk idee hebt, of denkt dat wij iets over het hoofd zien, laat het ons gerust weten! Stuur een mailtje of bel ons, dat kunnen we zeer waarderen!

Snel contact met ons opnemen (whats app is ook prima!):

Stijn Kamp: +31 6 2149 8767 of stijn@trickr.nl

Floris van Leeuwen: +31 6 8142 3185  of floris@trickr.nl

Julius van Leeuwen: +31 6 1111 4460 of julius@trickr.nl